Tack vare din och andras vilja att hjälpa till kan vi fortsätta vårt livsviktiga arbete för djuren

När du stödjer Smart Savannahs når varje öre fram. Pengarna går till att säkra och utrusta afrikanska parker och rangers med den senaste övervakningstekniken. Utrustningen är dyr och underhållet och utvecklingen av vårt framgångsrika bevarandeprogram beror på ditt mycket uppskattade bidrag.

Swish

Du kan också Swisha en gåva till 123 493 71 81

Black Rhino Coffe

Ett kaffe som skyddar hotade djur

När du köper det här kaffet går varje öre till att säkra och utrusta afrikanska parker och vakter med vår ledande övervakningsteknik. Det ekologiska kaffet som odlats på Kenyas bördiga bergssluttningar hjälper också till att skapa arbetstillfällen för lokalbefolkningen. Så låt det väl smaka och stort tack för ditt viktiga stöd!

Beställ här

Foto som skyddar djur

När du köper ett fotografi av Björn Persson går hela vinsten till vårt bevarandearbete. Fotografierna är unikt framtagna för Smarta Savanner. De trycks på högkvalitativt fine art-papper och är signerade av fotografen på framsidan. Mått. 40 X 30 cm Pris: 1000 kr + frakt

Du beställer ditt fotografi direkt av Björn Persson

Köp ett fotografi

Om Björn Persson

Björn Persson är ordförande för Smart Savannahs och en internationellt erkänd konstfotograf. Förutom fotografi är Björn engagerad i att öka medvetenheten om de hotade arternas situation. Hans passion för vilda djur började när han utbildade sig i viltvård och arbetade med anti-tjuvskytte i Sydafrika. Det var då han upptäckte vilket kritiskt tillstånd djurlivet befinner sig i. Sedan dess har Björn använt sin kamera som ett vapen mot tjuvjakt och donerat betydande summor till bevarandet av vilda djur.

www.bjornpersson.nu

Besök oss

Linköpings universitet
581 83 Linköping

Kontakta oss

info@smartsavannahs.org